Trends

TRENDS & NIEUWS

DSQUARED2

Terug van weggeweest…wij zijn blij DSQUARED2 weer te mogen verwelkomen in onze winkel. Zodat we nu een compleet aanbod hebben in kleding, schoenen en accessoires van DSQUARED2

TRENDS & NIEUWS

Military look

Dit seizoen zien we bij meerdere merken de camouflage print terugkomen, waaronder bij Stone Island. Deze camouflage is uitgewerkt in blauw- en groentinten, waardoor vele combinaties mogelijk zijn.

smal creme
smal blauw

TRENDS & NIEUWS

IN GOLD WE TRUST

Dit seizoen introduceren we weer een aantal nieuwe merken, waaronder IN GOLD WE TRUST met coole shirts en fijne hoodies zelfs ook in maten voor volwassenen. De hoodies zijn zacht, comfortabel en deze zijn er in verschillende zomerse kleuren.

TRENDS & NIEUWS

Neon trend

Dit seizoen zie je zowel bij de jongens als de meisjes collecties veel kleur. Naast de basiskleuren zijn er deze zomer ook veel soorten groen- en geeltinten te zien. Maar wat er het meeste uitspringt, zijn de neon kleuren. Bij merken als Sundek, Pinko, Stone Island, Hugo Boss en Iceberg komt deze trend duidelijk naar voren.

TRENDS & NIEUWS

C.P. COMPANY

 Voor het eerst bij ons in de winkel te vinden C.P. COMPANY. Herkenbaar aan de bril in de capuchon en pet en de zwarte badge op de mouw.