Trends

TRENDS & NIEUWS

Orange is the new black

Zwart is natuurlijk een veel voorkomende kleur in deze  tijd van het jaar. Door de combinatie met oranje dit seizoen krijg je een mooi contrast. Je ziet het oranje vooral terug in de afwerking en opdrukken. 

BLACK ORANGE

TRENDS & NIEUWS

BLAUW LIME 2

 

 

DARK BLUE & LIME

Ook voor de boys bekennen we dit seizoen kleur met een touch of time. Deze combinatie van dark blue en lime komen o.a. terug bij de merken Hugo Boss & Iceberg.

‘Classic meets color’

TRENDS & NIEUWS

GO GREEN! 

Bijna elk merk heeft dit seizoen wel een groentint in de collectie. Van flessengroen tot legergroen, van grijsgroen tot felgroen, van mosgroen tot donkergroen. Deze trend zie je ook terug in de winterjassen dit seizoen. GO GREEN!

GROEN

TRENDS & NIEUWS

MONNALISA

MONNALISA komt ook dit seizoen weer met leuke, nieuwe, herkenbare thema’s, zoals Alice in Wonderland in zachtroze pastels. Daarnaast hebben we het thema van Minnie Mouse met een Touch of Gold. En wat is Popeye zonder Olijfje…het laatste thema in rood en zwart. Dit aangevuld met bijpassende schoenen en accessoires maakt deze collectie compleet.

monnalisa balk trends

TRENDS & NIEUWS

Nieuw Malelions

Nu het weer omslaat wordt het tijd voor een lekker, comfortabel joggingpak. Met de goede fit van deze Malelions joggingpakken en hoodies komt het helemaal goed. Deze zijn unisex te dragen en gaan 2 t/m 16 jaar. 

SMAL MALELIONS 2

TRENDS & NIEUWS

DSQUARED2

Terug van weggeweest…wij zijn blij DSQUARED2 weer te mogen verwelkomen in onze winkel. Zodat we nu een compleet aanbod hebben in kleding, schoenen en accessoires van DSQUARED2

TRENDS & NIEUWS

Military look

Dit seizoen zien we bij meerdere merken de camouflage print terugkomen, waaronder bij Stone Island. Deze camouflage is uitgewerkt in blauw- en groentinten, waardoor vele combinaties mogelijk zijn.

smal creme
smal blauw

TRENDS & NIEUWS

IN GOLD WE TRUST

Dit seizoen introduceren we weer een aantal nieuwe merken, waaronder IN GOLD WE TRUST met coole shirts en fijne hoodies zelfs ook in maten voor volwassenen. De hoodies zijn zacht, comfortabel en deze zijn er in verschillende zomerse kleuren.

TRENDS & NIEUWS

Neon trend

Dit seizoen zie je zowel bij de jongens als de meisjes collecties veel kleur. Naast de basiskleuren zijn er deze zomer ook veel soorten groen- en geeltinten te zien. Maar wat er het meeste uitspringt, zijn de neon kleuren. Bij merken als Sundek, Pinko, Stone Island, Hugo Boss en Iceberg komt deze trend duidelijk naar voren.

TRENDS & NIEUWS

C.P. COMPANY

 Voor het eerst bij ons in de winkel te vinden C.P. COMPANY. Herkenbaar aan de bril in de capuchon en pet en de zwarte badge op de mouw.